Plaćanje porudžbine

Proizvode koje želite da kupite na fungojug.com.com možete platiti nalogom za prenos (pravna lica) ili e-bankingom pravna lica.

  • Plaćanje uplatnicom za firme (nalogom za prenos) na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos sa narudžbenice uplatite putem na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke.
  • Plaćanje E-Bankingom podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-bankingom preko svog firminog računara.
    E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša poslovna banka.

 

Za više informacija konsultujte svoju banku. Neophodne podatke za plaćanje dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Takođe, pomenute podatke i detaljne instrukcije u vezi plaćanja možete uvek pogledati na stranici “Vaš nalog”. Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku.

Napomena: Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudzbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.